365 206 Pse Jusaweb? - JusaWeb sh.a Creative Technology
Disa nga klientët tanë
Nëse ju nuk jeni të kënaqur që keni blerë produktet tona është i garantuar kthimi i parave 100%!
pse jusaweb?
Domain FalasJusaweb sh.a ju ofron domain falas, nëse ju bëni pagesë 1 vjeqare për dy nga planet e hostimit Pako H - 2 dhe Pako H - 3.
99.9% UptimeJusaWeb sh.a juve si klient i ardhshëm ju garanton se faqja tuaj do të jetë 99.9% Uptime.
Backup FalasJusaweb sh.a ju ofron backup falas duke ruajtur një kopje të faqës tuaj, dhe duke ju dërguar juve at`her kur ju do të keni nevojë për të.
Scripte të gatshme për instalim.

Jusaweb sh.a ju mundëson që të instaloni scripta (opensource) vetëm me një klikim. Disa nga scriptat që janë në dispozicion tuajin janë: WordPress, osCommerce, phpBB, Joomla etj.


Përkrahje për klientët 24/7

Për ne kënaqshmëria e klientit është primar, për këtë arsye Jusaweb sh.a ka angazhuar persona të caktuar të cilët do të ju përkrahin juve në problemet eventuale gjatë kohës që jeni të hostuar tek ne.

Cmime të volitshme

Cmimet e Jusaweb sh.a janë të përballushme për gjdo person apo kompani që dëshiron të jetë prezentë në botën e madhe të internetit.


30 Ditë Testim

Jusaweb sh.a ju ofron mundësi që nëse ju nuk jeni të kënaqur me shërbimet tona (gjë të cilën nuk besojmë që do të ndodhë), ne ju kthejm parat mbrapa për afat kohor 30 ditë.