Disa nga klientët tanë
Nëse ju nuk jeni të kënaqur që keni blerë produktet tona është i garantuar kthimi i parave 100%!

K.E.P

1. Aktivizimi i llogarisë behet qdo herë pas pageses (Hapsira mund të behet edhe para kohes së pageses).

2. Pagesa duhet të behet e plotë sipas qmimores që gjindet në webfaqe nese shuma pageses behet me ult ne nuk do tu a aktivizojmë llogarin dhe paratë do tu kthehen prapa.

3. Ju hapsiren dhe domainin do e merrni sipas parametrave në webfaqe kështu që nuk do të keni munges.

4. Nese nuk jeni të kenaqur mbrenda 30 ditëve ne do tju kthejmë paratë të hapsires kurse të domainit nuk do tu kthehen por ne do tju japim mundësin që ta transferoni domainin pa asnje kompenzim.

5. Ju planet pa limite mund ti shfyrtezoni pa asnje penges.

6. Ndalohet reptësisht ngarkimi i materialeve ilegale(Warez, Cracking, Shkarkime ilegale, Proxy site, Phishing Scam, etj.) ne host ne automatikisht do tju pezullojmë pa asnje kompenzim.

7.Nese ne hapsiren tuaj është ngarkuar ndonjë gjë pa dëshiren tuaj ne do tju paralajmërojmë nese ju nuk i përgjieni kërkeses do të pezulloheni.

8. Ju si klient mund të beni azhurime gjatë kohes ( Rritjen e hapsires,blerjen e domainave etj.)

9. Ju duhet të jeni në dieni se keto hostë që ofrojmë jan Sharing dhe jo të dedikuara vetem për ju.

Nësë ju i përmbaheni këtyre kushteve të përdorimit ju mund të beheni klient që tani.